Blanes, Spania. 8 hoteluri. Pagina 1

Avem 8 hoteluri in Blanes, Spania. Pagina 1

Hotel Beverly Park & Spa

Costa Brava
Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Acest hotel modern este situat lângă cea mai lungă plajă din Blanes, Costa Brava, într-o zonă cu acces uşor spre Girona și aeroportul său, aflat la 45 km.

Hotel Blaucel

Costa Brava
Hotelul Blaucel**** este situat la 100 de metri de plaja din frumoasa statiune Blanes.

Hotel Blaurmar

Costa Brava
Hotelul Blaumar 4* este situat in fata marii, in statiunea Blanes. Este locul ideal pentru petrecere unei vacante cu familia sau in doi. Plaja se afla la doar 100 de m, in centrul zonei turistice Blanes si la 10 minute de centrul resortului.

Hotel Boix Mar

Costa Brava
Hotelul Boix Mar***, situat in statiunea Blanes la 60 m fata de cea mai mare plaja din statiune, este o varianta buna de cazare pentru familiile cu copii, dar si pentru iubitorii plajei si ai marii.

Hotel Esplendid

Costa Brava
Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Hotelul Esplendid este situat la doar 300 de metri de plajă, în staţiunea Blanes din Costa Brava. Are piscine interioare şi în aer liber, o saună şi o sală de gimnastică.

Hotel Pimar & Spa

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat chiar pe plaja S'Abanell, cea mai lungă plajă de pe Costa Brava, Hotel Pimar & Spa se află la doar 5 minute de mers pe jos de centrul orașului Blanes.

Hotel Volga

Costa Brava
Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Hotelul Volga este situat la numai 200 m de plajă și de gara Calella, oferind o piscină și un club pe plaja NUI. Camerele au aer condiționat, TV, WiFi gratuit și baie proprie.

Petit Palau

Costa Brava
Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Acest hotel plăcut este situat în zona plină de viață Los Pinos din oraşul Blanes, poarta de intrare în regiunea Costa Brava. Amplasat la 150 de metri de Plaja S’Abanell, acesta oferă un centru spa modern, piscină în aer liber și acces Wi-Fi gratuit.

Modificati cautarea

Camera 1

Filtreaza rezultatele

Nume hotel