Calella, Spania. 45 hoteluri. Pagina 1

Avem 45 hoteluri in Calella, Spania. Pagina 1

Aparthotel Miami Park

Costa Brava
Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Acest hotel de familie este situat în centrul acestui oraş fermecător de pe litoral şi la numai câţiva paşi de plajele largi cu nisip de pe frumoasa coastă catalană.

Hotel Serhs Oasis Park

Costa Brava
Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Acest hotel este situat în Calella pe Costa Maresme, la doar 450 de metri de plajă.

GHT Hotel Balmes & Apartaments

Costa Brava
Această proprietate este la 7 minute pe jos față de plajă. Hotelul Balmes este un hotel bine dotat, situat la mică distanță de mers pe jos de plajă, în renumitul oraș turistic Calella. Acesta oferă sejururi excelente pentru familii.

Hotel Continental

Costa Brava
Hotelul Continental este situat la 200 m de plaja si 100 m de centrul statiunii Calella. Distanta fata de aeroportul din Barcelona este de aproximativ 60 km. Hotelul Continental ofera cazare comfortabila la preturi accesibile. Este un hotel micut, de tip low budget.

Hotel GHT Maritim

Costa Brava
Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Maritim este situat la 5 minute de mers pe jos de centrul oraşului Calella şi oferă vedere la plaja Garbí. Pune la dispoziţia oaspeţilor o terasă pe acoperiş cu cadă cu hidromasaj, acces Wi-Fi gratuit şi o piscină în aer liber.

Hotel Kaktus Playa

Costa Brava
ceastă proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Hotelul Kaktus Playa este situat la doar 200 de metri de plaja din Calella și pune la dispoziție o piscină în aer liber cu terasă la soare. Oferă, de asemenea, o piscină interioară, o cadă cu hidromasaj și o sală de gimnastică. Proprietatea se află la 2 minute de mers pe jos de plajă.

Hotel Marisol

Costa Brava
4 km de aeroport 8 km de centrul oraşului (Fira) 10 km de Port

CONTINENTAL

2
This friendly hotel is only 200 meters away from the sandy beach of Calella and at only a short distance of the cultural and commercial centre of town. HB-02813.  The hotel, situated in Calella at 200 meters from the beach, is provided with 125 large, cosy and modern rooms. All rooms are provided with fully equipped bathroom with shower or bath, direct dial phone and safe (payment required), some of the rooms have a balcony. There is a great buffet restaurant which serves a variety of fresh cooked dishes for breakfast, lunch and dinner.

APARTHOTEL MIAMI PARK

Scor Tripadvisor
4.0
4.0
471 recenzii

BERNAT II

Scor Tripadvisor
3.0
3.0
444 recenzii

BON REPOS

Scor Tripadvisor
4.0
4.0
48 recenzii

BONAVISTA

Scor Tripadvisor
4.0
4.0
26 recenzii

CASABLANCA SUITES

CATALONIA

Scor Tripadvisor
3.0
3.0
100 recenzii

CHECKIN GARBI

ESPANYA

Scor Tripadvisor
2.5
2.5
189 recenzii

ESPLAI

EXPRESS

FRAGATA

Scor Tripadvisor
3.5
3.5
279 recenzii

GHT BALMES

Modificati cautarea

Camera 1

Filtreaza rezultatele

Nume hotel