Malgrat De Mar, Spania. 6 hoteluri. Pagina 1

Avem 6 hoteluri in Malgrat De Mar, Spania. Pagina 1

Reymar Hotel 3*

Acest hotel se afla la numai 50 m de plaja Malgrat de Mar, oferind tot ceea ce este necesar pentru o vacanta plina de distractie. Oaspetii au la dispozitie o piscina, un bar cu terasa si o sala de jocuri.

Ibersol Sorra D'Or Hotel 3*

Situata pe malul marii in Malgrat de Mar, aceasta unitate de cazare este ideala pentru o vacanta la soare, in apropiere de Barcelona. Camerele moderne de la Ibersol Sorra d'Or sunt frumos decorate, majoritatea oferind vedere la plaja si la Marea Mediterana. Facilitatile complexului includ o piscina, un solar, baruri si un restaurant care ofera bufete variate pentru toate cele trei mese ale zilei.

Papi Hotel 3*

Hotelul Papi este situat in Malgrat de Mar, pe Costa del Maresme, la nord de Barcelona. Acest hotel modern are piscina cu apa sarata si restaurant. Fiecare dintre camerele Hotelului Papi are balcon. Internet este disponibil la un cost suplimentar.

Reymar Playa Hotel 3*

Situat pe promenada de la malul marii, Hotelul Reymar Playa ofera unitati de cazare in centrul localitatii Malgrat de Mar. Hotelul are o piscina in aer liber. Acesta ofera camere spatioase, cu aer conditionat. Fiecare camera include TV cu ecran plat de 32 pana la 40 inch, baie privata si balcon.

Serhs Sorra Daurada Hotel 3*

Hotelul Serhs Sorra Daurada este situat pe malul marii, in Malgrat de Mar. Are o piscina in aer liber si o terasa. Camerele au balcon, iar unele ofera vedere la piscina sau la mare. Va puteti relaxa lasand copiii alaturi de fantastica echipa de divertisment, care organizeaza spectacole de magie si activitati acvatice.

Tropic Park Hotel 4*

Tropic Park se afla la 100 de metri de plaja din Malgrat de Mar, la 400 de metri de centrul orasului si de gara. Ofera 4 piscine, o sala de fitness, o sauna si camere cu TV prin satelit. Una dintre piscine este situata pe acoperis si are vedere superba la Marea Mediterana. In plus, exista o piscina mare in aer liber, o piscina interioara incalzita si o piscina pentru copii.

Modificati cautarea

Camera 1

Filtreaza rezultatele

Nume hotel