Nessebar, Bulgaria. 42 hoteluri. Pagina 1

Avem 42 hoteluri in Nessebar, Bulgaria. Pagina 1

Kamenets 3*

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Situat la doar 2 minute de mers pe jos de plaja de nisip din Nessebar, acest hotel oferă un restaurant care servește preparate din bucătăria bulgară şi camere cu balcon. Hotelul se află în centrul orașului nou şi oferă parcare gratuită. De asemenea, oaspeții au la dispoziție 3 piscine gratuite.

Arsenal 2*

Hotel Arsenal este situat in partea sudica a orasului langa celebrele dune,Partea veche a orasului este la o distanta de cca 1 km si 3 km de statiunea Sunny Beach.

Evridika 3*

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat chiar pe plajă, Hotelul de familie Evridika este complet dotat cu aer condiționat şi poate fi găsit între Nessebar și Ravda, pe malul Mării Negre. Acesta oferă camere cu balcon cu vedere la mare, un restaurant și o saună.

Marieta Palace 4*

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Hotelul Marieta Palace este situat în imediata apropiere a străzilor comerciale din Nesebăr şi la numai 500 de metri de cele mai pitoreşti plaje de la Marea Neagră. Nesebăr se află la 20 km de Aeroportul Internaţional din Burgas şi foarte aproape de Sunny Beach, cea mai mare staţiune de la Marea Neagră.

Melsa Koop 3*

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Situat la 100 de metri de plajă, Melsa Coop oferă un centru spa cu piscină interioară. De asemenea, există o piscină în aer liber, iar centrul vechi al orăşelului Nesebăr se află la 1 km. Camerele sunt dotate cu aer condiţionat, acces gratuit la internet, minibar şi TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Camerele luminoase şi spaţioase includ o zonă de relaxare cu o canapea şi o baie mare. Fiecare baie are uscător de păr şi articole de toaletă. Facilităţile de wellness includ o sală de fitness, o baie de aburi, o cadă cu hidromasaj şi o saună. De asemenea, există un solar şi o selecţie de terapii, inclusiv tratamente cu nămol şi masaje. Restaurantul serveşte preparate tradiţionale bulgăreşti şi oferă o terasă luminoasă cu vedere la piscina în aer liber. La barul din hol oaspeţii se pot bucura de o gustare în timp ce navighează pe internet, utilizând conexiunea WiFi. Melsa Coop SPA oferă o recepţie deschisă nonstop, servicii de transfer de la/la aeroport şi un magazin care comercializează suveniruri şi accesorii de plajă.

Mirage 3*

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Amplasat într-o locație pe plaja din Nessebar, Apartment Complex Mirage of Nessebar pune la dispoziție o piscină sezonieră în aer liber, un centru de spa și wellness și o sală de gimnastică. Internet Wi-Fi gratuit este oferit în hol și lângă piscină.Fiecare unitate include cameră de zi cu TV cu canale prin cablu, precum și zonă de relaxare cu o canapea. Bucătăria în plan deschis este bine echipată pentru nevoile de self-catering și are o masă. Baia este dotată cu duș sau cadă. Balconul oferă vedere la oraș, la grădină sau la mare. Apartment Complex Mirage of Nessebar pune la dispoziție un bar, iar un restaurant se găsește la 50 de metri. În centrul istoric al orașului Nessebar se poate ajunge după o plimbare de 10 minute. Aeroportul din Burgas este situat la 24,6 km. Oaspeții de la Apartment Mirage Complex of Nessebar pot beneficia de servicii de transfer, la cerere și la un cost suplimentar

Panorama Beach 4*

Apartments in Panorama Beach Nessebar este situat la malul mării, la doar 10 minute de mers pe jos de centrul vechi. Oferă unităţi de cazare în sistem self-catering, cu aer condiționat, Wi-Fi gratuit și balcon. Articole de toaletă și prosoape sunt furnizate gratuit. În faţa Complexului Panorama Beach există un loc de joacă, un supermarket și diverse restaurante. South Beach din Nessebar este la doar 200 de metri.

ARISTO

BILYANA BEACH

CABANA BEACH CLUB

CAPRI

CORPORATE EVENT

EVENTS

EVRIDIKA NESSEBAR

FESTA PANORAMA

GOLDEN FISH

HARMONY BEACH

Scor Tripadvisor
4.5
4.5
72 recenzii

ITALIA

KIRIOS

MARIETA PALACE

Modificati cautarea

Camera 1

Filtreaza rezultatele

Nume hotel