Santa Susanna, Spania. 9 hoteluri. Pagina 1

Avem 9 hoteluri in Santa Susanna, Spania. Pagina 1

Montemar Maritim Hotel ****

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Situată pe litoralul Barcelona-Maresme, la 100 de metri de plaja din Santa Susanna. Hotelul se află chiar vizavi de Gara Santa Susanna şi este uşor accesibil de pe autostrada AP7. Aeroportul Girona–Costa Brava se află la 35 km, iar Aeroportul din Barcelona este la 80 km.

Alhambra Hotel ***

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Situat la doar 100 de metri de plaja din Santa Susanna, Santa Susanna reprezintă o destinaţie liniştită situată pe coasta Maresme, din nordul Barcelonei, unde se găseşte o plajă întinsă cu nisip. Din Gara Santa Susanna, aflată în apropiere, circulă trenuri directe către Barcelona.

Caprici Hotel ****

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Hotelul Caprici Verd este situat la o plimbare de 2 minute de Plaja Santa Susanna, oferind piscină interioară și în aer liber. Acesta pune la dispoziție acces Wi-Fi gratuit. Oaspeții pot lua trenuri spre Barcelona din Gara Santa Susanna, aflată la doar 20 de metri de hotel. Aeroportul Girona se află la 30 de minute de mers cu mașina.

Florida Park Hotel ****

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Această proprietate se află la o plimbare de 1 minut de plajă. Bucurați-vă de o pauză plină de distracție pe Costa Maresme, cu un sejur la acest hotel de vacanță extins, unde veți găsi un centru spa.

Indalo Park Hotel ***

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Hotelul Indalo Park este situat în centrul oraşului Santa Susanna, la 5 minute de mers pe jos de plajă. Hotelul este situat la 15 minute de mers pe jos de gara Santa Susanna. De aici, oaspeţii pot ajunge cu trenul în centrul oraşului Barcelona. Oraşul şi Aeroportul Girona se află la 40 de minute de mers cu maşina.

Riviera Hotel ***

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Hotelul Riviera este situat pe faleza staţiunii Santa Susanna, la doar 100 de metri de plajă. Centrul staţiunii Santa Susanna se află la numai 5 minute de mers pe jos de Riviera, iar parcul Montnegre este situat la marginea staţiunii. La Barcelona şi la Aeroportul El Prat se poate ajunge după 1 oră de mers cu maşina.

Santa Susanna Resort ***

Este situat la 1,1 km distanta fata de gara din Santa Susanna. Acest resort modern,este la 1,4 km distanta, fata de plaja si 4,5 km distanta fata de Water Park Marineland .

Sirius ****

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Sirius se află la doar 150 de metri de plaja din Santa Susanna. Există o piscină şi o varietate de opţiuni de divertisment pentru copii. Santa Susanna este unul dintre oraşele mai liniştite de pe coasta din Maresme. Se poate ajunge uşor cu trenul la Barcelona, călătoria durând o oră.

Tahiti Playa Hotel ****

Hotelul Tahiti Playa este situat în ​​Costa del Maresme, la câţiva metri de plaja Santa Susanna. Acesta are o piscină mare în aer liber, grădini şi camere cu balcon şi vedere la mare. Trenurile care fac legătura între Santa Susanna şi centrul oraşului Barcelona circulă regulat, iar călătoria durează aproximativ 1 oră. Parcul acvatic Illa Fantasia se află la aproximativ 40 de km.

Modificati cautarea

Camera 1

Filtreaza rezultatele

Nume hotel