Tossa De Mar, Spania. 10 hoteluri. Pagina 1

Avem 10 hoteluri in Tossa De Mar, Spania. Pagina 1

Continental Tossa Hotel ***

Descriere: Situat la 500m de plaja, inconjurat de un ambient agreabil si relaxant in centrul Tossei de Mar.

Ght Costa Brava Hotel ***

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Costa Brava se află la 300 de metri de plaja Tossa şi oferă o piscină mare în aer liber, o saună și o piscină interioară. Hotelul este situat în centrul staţiunii Tossa de Mar, la 15 minute de mers pe jos de farul şi zidurile medievale ale oraşului. Autobuzele circulă regulat între Tossa, Barcelona şi Aeroportul Girona, aflat la 25 km.

Don Juan Tossa Hotel ****

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Aflat la 200 de metri de plaja Platja Gran din Tossa de Mar, acest hotel are o piscină şi o terasă pe acoperiş.Hotelul Don Juan Tossa asigură locuri de parcare. Puteţi ajunge cu maşina în staţiunea plină de viaţă Lloret de Mar în aproximativ 15 minute. Există o staţie de autobuz cu servicii către aeroportul din Barcelona.

Ght Neptuno Hotel ***

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Neptuno este un hotel frumos cu o grădină mare, un loc unde vă puteţi bucura cu adevărat de vacanţă. Aflat lângă centrul vechi şi Muralla din Tossa, acest hotel frumos şi confortabil este ideal pentru cei care doresc să îmbine o vacanţă într-un oraş catalan tradiţional cu viaţa de noapte relaxată într-un cadru romantic, aproape de Muralla.

Ght Oasis Tossa ****

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Situat în orașul fermecător Tossa de Mar de pe Costa Brava, hotelul Oasis Tossa include piscină mare în aer liber şi centru spa gratuit. Oasis se află la 5 minute de mers pe jos de centrul orașului Tossa. Plaja este la 800 de metri, iar zidul vechi al oraşului se află la 15 minute de mers pe jos.

Ght Sa Riera ****

Amenajat cu o piscină sezonieră în aer liber, o cadă cu hidromasaj şi o terasă la soare, GHT Sa Riera oferă cazare în Tossa de Mar. Oaspeţii au la dispoziţie un restaurant, un program de divertisment seara, precum şi acces gratuit la internet WiFi.Lloret de Mar este la 20 de minute de mers cu maşina de GHT Sa Riera, iar Platja d'Aro se află la 30 de minute de mers cu maşina. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Girona-Costa Brava, situat la 24 km de proprietate.

Ght Tossa Park Aparthotel **

Această proprietate este la 10 minute pe jos față de plajă. Situat într-o zonă liniștită, acest complex se află aproape de orașul istoric din Tossa și la doar 10 minute de mers pe jos de plajă. Proprietatea pune la dispoziție piscină în aer liber și zonă mare de grădină. Castelul din Tossa este la mai puțin de 15 minute de mers pe jos de apartamente.

Giverola Resort 3 Llaves

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Giverola Resort se află pe un deal, la 4 km de Tossa de Mar. Oferă vedere fantastică la mare. Are centru de fitness, terenuri de tenis și piscină în aer liber cu tobogane.

Premier Gran Hotel Reymar And Spa ****

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Acest hotel situat la malul mării are acces direct la plaja Playa de la Mar Menuda. Acesta oferă o piscină în aer liber şi o cadă cu hidromasaj, un centru spa, terenuri de tenis şi are vedere panoramică la Tossa de Mar şi la castelul său.

Tossa Beach Center ****

Hotel Tossa Beach **** este situat într-una dintre cele mai frumoase și emblematice destinatii din Costa Brava, Tossa de Mar, cu păduri care ajung la mare și numeroasele servicii turistice disponibile, care va satisface șederea. În cazul în care doriți să mutați prin intermediul mediului, te vei afla la jumătatea drumului spre orașul Barcelona și granița cu Franța, și aproape de multe atracții care sunt în imediata apropiere.

Modificati cautarea

Camera 1

Filtreaza rezultatele

Nume hotel