Portal de rezervari
Travel Fast and Just Relax!
Dincolo de a vă oferi o modalitate de a rezerva un bilet de avion, un pachet de tip Fly & Drive, o simplă cazare sau un cumul de servicii turistice și indiferent de călătoria aleasă, fie ea de tip business, de tip eveniment sau de relaxare, sejur scurt sau lung, circuit sau drumeție, ne vom ghida mereu după cerințele și nevoile voastre, asigurându-ne că serviciile oferite le corespund întru totul. De la cereri neașteptate, călătorii de explorare a celor mai întunecate colțuri ale lumii, până la cele mai rafinate vacanțe, noi suntem aici pentru a elimina orice barieră din calea voastră. Suntem convinși că sunteți partenerii nostri, și nu doar niște simplii clienți. Pentru că prețuim comunicarea, părerile voastre reprezintă una dintre componentele fundamentale ale evoluției noastre. Vă stăm mereu la dispoziție și de aceea vouă nu vă rămâne decât să vă lăsați în grija noastră, să vă destindeți și să vă bucurați de o vacanță ideală. Travel Fast and Just Relax! CĂLĂTOREȘTI CU NOI, pentru că:
  1. Răspundem în maxim 24 de ore de la solicitare, în cazul în care nu veți rezerva on-line;
  2. Dispunem de un sistem de gestiune care se acceseaza prin creare de conturi per clienți susținute de rapoarte accesibile;
  3. Avem prețuri avantajoase și parteneriate de durată;
  4. Propunem oferte unice de vânzare, pentru că suntem orientați către tipul de pachete tailor-made;
  5. Practicăm comisioane diferențiate în funcție de tipul de client și de numărul de persoane;
  6. Puteți face plata online cu cartea de credit, într-un sistem securizat, garantat de Gecad Romania;
  7. Alocăm cel puțin un consultant pe durata evenimentelor: team-bulding- uri, târguri, misiuni economice, congrese și expoziții;
  8. Oferim o distribuție la nivel național prin agențiile de turism partenere;
  9. Nu facem niciodată rabat la calitatea produselor și serviciilor ofertate și prestate;
  10. Clădim împreună cu dumneavoastră produse noi pentru experiențe pe care le veți păstra în cutia cu amintiri frumoase.
Nota:
 • Fast Travel percepe o taxa pentru oferta personalizata: 10 euro per oferta;
 • In cazul achizitionarii pachetelor de servicii turistice de la Fast Travel, taxa va fi scazuta din contravaloarea pachetului de servicii achizitionat.
Asistență non–stop la numărul de telefon mobil: 0738766888 winter_ft Travel Fast and Just Relax!

Călătorii Fericite! Echipa Fast Travel